Fresh 48

Vind je het toch te spannend om een fotograaf in te schakelen bij je bevalling maar wil je wel mooie foto’s van de eerste momenten samen? Dan is een Fresh 48 perfect voor jullie! Mooie, intieme opnamen van de eerste momenten waarop jullie een gezin geboren wordt!

De Fresh 48 is een lifestyle shoot die plaatsvindt in het ziekenhuis óf bij je thuis als je thuis bent bevallen, binnen 48 uur na de bevalling. De eerste uren/dagen na een bevalling vliegen echt voorbij en er komt zoveel op je af dat dit de momenten zijn die soms te snel ‘vergeet’. Ik kom naar je toe en dan maak ik foto’s van jullie met je baby. Denk hierbij bijvoorbeeld aan detailfoto’s van de baby’s handjes, voetjes, hoofdje, oortjes etc. Maar ook borstvoeding geven of luier verschonen en een knuffelsessie met papa en mama of voor t eerst in de armen van opa en oma.

Fresh 48 is géén newborn sessie waarbij de baby in allerlei geposeerde houdingen gelegd en gefotografeerd wordt. Ik neem geen aankleding mee. Ik fotografeer jullie hoopje geluk en het gezin op een natuurlijke en ontwapenende manier. Liefdevol en zonder poespas.

Tip: Heb je nog geen idee wat je op het geboortekaartje wilt (laten) zetten? Fresh 48 is een ideale shoot als je een babyfoto voor het geboortekaartje wilt gaan gebruiken.

Wat kost een Fresh48 foto sessie?
inbegrepen zijn;

  •  1,5 – 2 uur fotografie op locatie (ziekenhuis of thuis)
  • Advies over styling/kleding
  • Foto’s binnen 24 uur opgeleverd, digitaal in een beveiligde gallery
  • 12 foto’s naar keuze in kleur of zwart wit op hoge resolutie

179,- euro (inclusief reiskosten tot 50 km vanaf mijn woonplaats Heemstede, exclusief parkeerkosten)

Tip: je kunt deze sessie al halverwege de zwangerschap boeken!