Stilte voor de storm?

1024 683 Marjolein L
  • 0

Nieuwe boekingen 2023 – Het is even stil geweest op deze pagina. Iets met een pandemie enzo. Maar, ik ben weer helemaal terug! Mijn goede voornemen is om in 2023 weer volop actief te zijn als geboortefotograaf. Ik neem dan ook graag weer nieuwe boekingen aan voor komend jaar. Ben je zwanger en twijfel je nog over een geboorteshoot, laat mij dan je twijfels wegnemen. Vergeet niet, alle mooie momenten in het leven worden vastgelegd: bruiloften, verjaardagen en zelfs begrafenissen. Een geboorteshoot is minstens zo belangrijk en waardevol! Ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek en bespreek de wensen die je hebt met betrekking tot de geboortefoto’s. Ik ben actief in de regio Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en Amsterdam. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op en ik bel je snel voor een afspraak! Vergeet ook niet mijn Facebookpagina in de gaten te houden voor nieuwe reportages en verhalen!

Author

Marjolein L

All stories by: Marjolein L