Kayro

De volgende foto’s zijn van -alweer -een bijzondere bevalling. Bijzonder in meerdere opzichten…

Open album

Begin vorige week was ik op bezoek bij mama S. en papa A. om de foto’s te laten zien (zie post van 3 mei) van de geboorte van baby Z. Ik was nog geen twee tellen binnen of mijn telefoon ging. Als geboortefotograaf heb je je telefoon dag en nacht aan staan want je weet nooit wanneer een baby besluit te komen. Ik kreeg aanstaande papa L. aan de lijn, “ze heeft al 9 cm ontsluiting, kun je snel komen?” Ik verontschuldigde me snel bij mama S. en papa A en ging gauw op weg; eerst naar huis om de camera te halen (note to self: die moet dus altijd mee!) en daarna door naar het huis van mama-to-be E. en papa L.

Mama E. ging én thuis én in bad bevallen dus daar wilde ik echt wel bij zijn! Na een race tegen de klok -en bijna een rondje om Curacao- redde ik het op het nippertje…

Bij aankomst zaten mama E. en papa L. al in bad en waren ze samen de weeën aan het wegpuffen. Mama E. hield zich kranig en liet weinig merken van de pijn die ze voelde.
En plots…. was daar babyboy K geboren!
Het was een hele snelle bevalling en na slechts enkele persweeën was daar ineens hun zoontje! Een gezonde baby-boy met alles erop en eraan. Mama E. en papa L. konden hun ogen haast niet geloven en hun geluk niet op!

Met toestemming van beide ouders ben ik heel blij en trots dat ik deze foto’s met jullie mag delen!

Mama E. en papa L., ik wens jullie veel liefde en geluk toe met jullie mooie zoon!