FAQ 
veelgestelde vragenGeboortefotografie is zowel mogelijk bij een thuisbevalling als bij een bevalling in het ziekenhuis. Als geboortefotograaf leg ik de bevalling en de geboorte op een integere manier vast. Je voelt als fotograaf de spanning, de pijn, de vechtlust en de uitzinnige vreugde. Dit wil ik ook precies weergeven in mijn foto’s: First Impressions Photography legt de momenten vast zoals ze zijn; puur en eerlijk.

Wat is geboortefotografie?

In een notendop houdt het in dat, vanaf het moment dat de weeën beginnen, ik me bij jullie voeg (dat kan thuis zijn maar ook in het ziekenhuis) en bij jullie blijf tot zo'n anderhalf a twee uur nadat de baby geboren is. Ik leg de meest belangrijke momenten vast; voor, tijdens en na de bevalling. Denk bijvoorbeeld aan

het moment dat je partner je ondersteunt bij de weeën, de geboorte van jullie kindje zelf, het doorknippen van de navelstreng, en natuurlijk het moment dat jij je baby’tje voor het eerst ziet en vasthoudt! Ik breng jouw bevalling in beeld.


KEIZERSNEDEMag je altijd mee naar de OK?


Ik heb ervaring met het fotograferen van (on)geplande keizersnedes in de volgende ziekenhuizen:


Meander Ziekenhuis Amersfoort

Spaarne Gasthuis in Haarlem

Zaans Medisch Centrum in Zaandam


Mocht jouw ziekenhuis er niet tussen staan, neem dan contact met mij op. Dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Waarom een geboortefotograaf?

Veel mensen laten de mooiste momenten van hun leven vastleggen door een fotograaf: verjaardagen, het huwelijk, de zwangerschap… Toch denken veel mensen niet aan het laten fotograferen van de bevalling door een professionele fotograaf. Maar waarom wel een fotograaf inhuren bij je huwelijk en niet bij de geboorte van je kindje? Dat is meestal één van de meest bijzondere dagen van je leven en daar mis je dan goede en mooie foto’s van.
Dus bij twijfel... DOEN!

Razendsnel was ze er - binnen 60 minuten van een kleine 2 naar 10 centimeter gegaan. Precies op tijd voor het grote moment (op mijn verzoek niet het hele weeënproces op de foto maar alleen vanaf de persweeën). Erg flexibel en fijn om afspraken mee te maken!


Sanne Luijten

Marjolein heeft de geboorte van onze zoon Sepp echt prachtig vastgelegd. Het is zo intens bijzonder om een van de mooiste momenten van ons leven op beeld te hebben staan. We koesteren de beelden enorm! Marjolein haar kracht is dat ze er is, en tegelijkertijd ook niet."


Aniek Gerrits

"All we can say is WOW!!

We honestly could not have chosen a better photographer to capture such a private moment in our lives. Your photos are incredibly stunning. You have given us something very special in every single shot that we will treasure forever.


Denise Gill

Meer recensies lezen? Klik hier!

Je bent zwanger!


Proficiat! Er gaat een hoop veranderen in je leven en daar krijg je het druk genoeg mee. First things first. Wil je een geboortefotograaf bij je bevalling? Goed idee! Bel of mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek


We maken kennis en je kunt me alle vragen stellen die je kunt bedenken.

Boeken en wachten!


Vanaf week 38 sta ik 24/7 standby voor jou en je kleintje. Je mag me dag en nacht bellen wanneer je denkt dat de baby aanstaande is. Ik kom naar jullie toe en blijf bij jullie tot ongeveer 1,5 - 2 uur na de geboorte.

Ja ik wil!


Een kennismakingsgesprek is ALTIJD gratis